Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Eritrea

Proprietăți de vânzare în Eritreea

Eritreea este o țară africană din nord-estul țării, pe coasta Mării Roșii, învecinată cu Etiopia, Sudan și Djibuti. Capitala este Asmara.

Eritreea rămâne una dintre cele mai sărace țări din lume, astfel încât piața imobiliară este dificilă și găsirea de proprietăți de vânzare în Eritreea este o sarcină descurajantă.

Nu există estimări oficiale care să permită detectarea numărului de tranzacții imobiliare la agenția de înregistrare a imobilului, ceea ce face și mai dificilă găsirea unei proprietăți de vânzare în Eritreea.

Sistemul financiar al Eritreei este de asemenea considerat subdezvoltat, cu o ofertă limitată de servicii financiare.

Ceea ce face și mai dificilă căutarea unei proprietăți de vânzare în Eritreea este, de asemenea, o lege care conferă statului toate drepturile de proprietate și acest lucru creează un obstacol serios pentru piața imobiliară.

Cu toate acestea, dacă sunteți dispus să investiți în proprietăți de vânzare în Eritreea, cel mai bun oraș de făcut este capitala.

Asmara este un oraș în care există o mulțime de prezență italiană. , a devenit, de asemenea, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și are un stil arhitectural unic, care pare să fi rămas încă în anii 1930. Alte două orașe în care puteți investi în proprietăți de vânzare sunt Filfil și Keren.

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB